Res med din favoritkrog

Alla trendrapporter säger samma sak: det räcker inte längre att bara äta god mat, nu vill vi uppleva den på platsen där den kommer ifrån.

Mat- och vinresor, där franska små pärlor avslöjats eller du kunnat få en pastakurs efter att du ätit en pasta i Italien, har det visserligen alltid funnits, men nu verkar det som om de ska bli än mer specialiserade och mer personliga.

Kända kockar blir dina ciceroner genom maträtterna och dina favoritrestauranger tar dig i handen när du ska ut och resa. Fina Trattoria Montanari ( där tryffelpastan är att dö för) är en av de första i Stockholm som erbjuder ett skarpt förslag. I maj kan man åka till ”deras” region Marche tillsammans med restaurangens ägare Natalie och besöka vingårdar, caféer och hantverkare. 

Blir du lika sugen som jag? Den 5 e november berättar de mer på restaurangen. Kostar visserligen 150 kr att vara intresserad men då får man ett glas vin och deras grymma apertivobuffé…

Musslor från Marche, och nu kan du snart äta dem på plats.
Inlägg skapade 98

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp