Prins Andrew och pizzan

Caroline Hainer kan inte sluta skratta åt Prins Andrew och de eventuella pizzor han ätit…

Något som får mig att tro på mänskligheten och känna att det kanske finns en liten kärna av gemenskap hos oss ändå är när individer som inte ens känner varandra kan enas om att någonting är väldigt, väldigt fånigt. Det är därför jag kan bli rörd av memes.
På senare tid har jag blivit rörd – och oerhört road – av Prins Andrew. Nej, inte av prinsen själv (eller jo). Men efterspelen.

En kort recap är följande: Hertigen av York anklagas för att ha legat med kvinnor som Jeffrey Epstein försett honom med, den grövsta anklagelsen gäller en 17-åring.

Prinsen dementerar. Han menar att den 10 mars 2001 då sexträffen skulle ägt rum kunde han omöjligt sexat eftersom han var på Pizza Express i Londonförorten Woking, med sin dotter Beatrice.


Nu börjar det roliga. Inte bara är det roligt att han minns ett besök på en pizzakedja för arton år sedan, det är också roligt att han menar att han inte kan svettas efter att ha erfarit en “överdos adrenalin” under kriget om Falklandsöarna. Men den riktiga humorn ligger i britternas reaktioner på detta. På Pizza Express Yelp-sida ramlar det in “recensioner”, den ena skojigare än den andra. Läs och gläds över mänskligheten.”

hihi.jpg

express.jpg
pizza.jpg
Inlägg skapade 107

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp