Pizzakalas på en tisdag

När det är föräldramöte, basketträning och allmänt kaos samtidigt finns det inget bättre än att försöka göra något kul av det också. Så barnvakten fick instruktioner om att servera pizza till middag. Till barnen och alla deras alla gäster som vi alltså lovat att ta hand om för att hjälpa de andra föräldrarna…

”Låt ungarna gå loss på degen” var min sista uppmaning och så pekade jag på pizza-kitet som vi hade fyllt kylen med. Den där färdiga lösningen är inte alls dum (Vi har kört på originalet från POP Bakery, har ingen aning om hur de andra är); degen är smidig och lättarbetad, såsen är god om än okryddad (så det gör inget att fylla på med lite vitlök och peppar) och resten sköter sig ju självt.

Men aldrig trodde jag väl aldrig att de skulle vara så kreativa! De hade haft en temadag om rymden och kände sig inspirerade när de skulle forma sina pizzor berättade de.

Figurerna klippte barnen till med sax och dekorerade sen med sina favoritgrönsaker! Så lätt är det att göra en tisdag till en fest.

Resterna åt vi upp när vi kom hem. Älskar när en vanlig dag blir något alldeles extra!

Fick utomjordsligt goda gäster till middag. Foto: Eva Edsjö
Inlägg skapade 86

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp