Katy Perry i drömoutfit

OMG! Kan vi alla bara stanna upp en stund och prata om det här med att artisten Katy Perry dök upp i min dröm-outfit på årets MET-gala. Klädkoden som var tema camp (som är en överdriven och ofta humoristisk klädstil med inslag av kitsch) fick Katy att gå all in efter att ha teamat upp med modemärket Moschino och galna modeskaparen Jeremy Scott. Scott har tidigare gjort mode med referenser till både Mc Donalds och Barbie och han är väl helt enkelt den man ska vända sig till om man känner sig extra extrovert. Som Katy. På röda mattan dök hon först upp som kristallkrona för att senare svida om till den alltså redan ikoniska (i alla fall i mina ögon) hamburger-outfiten. Dog ju avundsjuksdöden när jag såg bilderna. 

Goalzzzz!

Varför? Jo för varje gång vi pratar om att ha fest slutar det med att någon säger: ”Men en maskerad, kan inte det vara något? Med mat-tema!” Det finns så många maträtter som det vore kul att klä ut sig till. Frutti di mare till exempel. En korv med bröd är sjukt mycket hjärtemoji för att den är så klassisk. Vindruvsklase gjord av kroppstrumpa och ballonger skulle kunna vara väldigt fint! Själv har jag har haft högtflygande planer på att göra en karamelldräkt av papier machie, men det kanske inte räknas som mat direkt? 

Den här fina dräkten från Oh happy day  har allt! Oklart om den skulle vara lika gullig på en vuxen person bara.

Men till slut kommer vi alltid överens om att den ultimata matdräkten ändå måste vara en hamburgare. För vad finns det inte att gilla med en sådan?

Inlägg skapade 57

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp