I love it, love it, love it, love it

Plötsligt faller man handlöst. Ibland vet man inte varför och den här gången var det inte ens läge för det. Dessutom har djur i stengods aldrig legat superhögt på min måste-lista direkt.

Men nu stod de där och tittade på mig med sina ljuvliga små ansikten och bad om att få följa med mig hem och eftersom jag inte har ett hjärta av sten kunde jag inte säga nej. Sedan var jag tvungen att komma tillbaka för att rädda fler från tristessen i butiken. Mitt hem har visst plats för många djur har det visat sig. 

Quail ceramics varianter är mer än bara söta ansikten också. De kan hjälpa mig i köket och fungera som den perfekta, roliga tandpetshållaren och extra speciellt saltfat för det dukade festbordet. (Fast enligt instruktionerna är de tydligen äggkoppar… Ja varför inte, jag kan testa det med)

I köket pockar de direkt på uppmärksamhet och får mig att bli glad på morgonen och gästerna att kommentera dem. De går ingen förbi. Att de är handgjorda i England och i prima kvalitet gör inget det heller, känns som en får så mycket för pengarna.

På deras hemsida ser jag att det även finns tillbringare i samma stil. Och smörfat. Och pennhållare.

Hjälp, rädda mig! Någon?

Sötare kan ingen vara än igelkotten, katten och uttern. Eller?!

Inlägg skapade 99

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp